setLogger(new CurlLogger()); $events = array(); $user_data_0 = (new UserData()) ->setEmails(array("7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068")) ->setPhones(array()) ->setFirstNames(array()) ->setCities(array()) ->setCountryCodes(array()) ->setExternalIds(array()); $custom_data_0 = (new CustomData()) ->setValue(142.52) ->setCurrency("TRY"); $event_0 = (new Event()) ->setEventName("ViewContent") ->setEventTime(1671473050) ->setUserData($user_data_0) ->setCustomData($custom_data_0) ->setActionSource("website"); array_push($events, $event_0); $request = (new EventRequest($pixel_id)) ->setEvents($events); $request->execute();
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
Yeni Ürün
%20 İndirim
%20İndirim
Yeni Ürün
%18 İndirim
%18İndirim
Ücretsiz Kargo
Yeni Ürün

Buzdolabı Düzenleyici

Buzdolapları, raflı ve çekmeceli olsa da farklı meyve ve sebzeleri, içecek şişelerini ve dolaba giren tüm gıdaları düzenli bir şekilde muhafaza etmekte buzdolabı düzenleyicileri oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Özellikle kalabalık ailelerde buzdolapları sıklıkla karışabiliyor. Buzdolabı iç düzenleyici ürünler, dolaptaki farklı gıdaları düzenli bir şekilde muhafaza etmeye ve dolaptaki gıdalara daha pratik bir şekilde ulaşmaya yardımcı oluyor.

Buzdolaplarının pek çoğunda bulunan sebzelerin ve meyvelerin saklanmasına yarayan geniş iç hacimli çekmeceler, buzdolaplarının en çok karışan bölümlerinin başında geliyor. Pazar ya da marketten alınan sebzeleri dışarıdan gelen poşetleri ile sebze çekmecesine koymak buzdolabı sebzelik çekmecesini yerleştirirken en çok yapılan yanlışlardan biri olarak öne çıkıyor. Market poşetleri ile gıdaları sebzeliğe koymak buzdolabının hijyenini bozuyor hem de düzensiz ve karmaşık bir görünüm oluşturuyor. Bu çekmeceye sebzeleri torbasız bir şekilde koymak ise sebzelerin kısa sürede canlılığını yitirmesine ve yüzeylerinin buruşmasına sebep olduğu gibi birbirine karışmasına ve düzensiz bir görünüm oluşmasına neden olabiliyor. Hızlı bir şekilde tüketilmediğinde buruşan, pörsüyen domates, salatalık gibi sebzeler, çekmeceyi de kirletebiliyor. Sebze ve meyveleri buzdolabı poşetleri ile yerleştirmek, tazeliklerini korumaya yardımcı olsa da buzdolabında bir poşet kalabalığına ve görüntü kirliliğine sebep oluyor.

Temiz ve Düzenli Bir Buzdolabı

Buzdolaplarında sebze ve meyveleri saklamak üzere tasarlanan alanlar genellikle herhangi bir bölmesi ya da sepeti bulunmayan geniş hacimli alanlardır. Bu alanda sebze ve meyveleri düzenli bir şekilde saklamak için çoğunlukla bir kap ya da kaseye ihtiyaç duyuluyor. Ancak genellikle oval ya da yuvarlak formlardaki mutfak gereçleri buzdolabında sebze saklamak için ayrılan bölümde fazla yer kaplıyor ve bazı alanların kullanılamamasına neden oluyor. Buzdolabının sebze bölümleri için özel olarak tasarlanmış olan sebzelik düzenleyici ürünler ile ise buzdolabındaki tüm alanlar rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu düzenleyiciler ile sebze ve meyveler ayrı ayrı ve buzdolabonda fazla yer kaplamadan saklanabiliyor.

Siz de buzdolabı içi sebze meyve düzenleyici çeşitleri işe sebzelikte sebzelerin karışmasının önüne geçebilirsiniz. Buzdolabı sebzelik düzenleyici buzdolabı içinde düzen sağlamasının yanı sıra yemek yaparken de pratik bir şekilde sebzelere ulaşmaya yardımcı oluyor. Buzdolabı düzenleyici kullananlar, buzdolabı temizliğini düzenleyicileri çıkarıp yıkayarak kolaylıkla yapabiliyor. Plastik buzdolabı düzenleyici çeşitleri gıdalarla kirlense bile pratik bir şekilde temizlenebiliyor. Sebzeliğe akmış, çürümüş yapışmış zor kirler buzdolabı organizer çeşitleri ile geride kalıyor.

Pazardan ve marketten gelen sebze ve meyveleri poşetlerinden çıkardıktan sonra BPA içermeyen buzdolabı düzenleyici kutular gıda ile temasa uygun olduğundan bu kutular içinde sebze ve meyveleri herhangi bir poşete koymadan saklayabilirsiniz. Şeffaf buzdolabı düzenleyici çeşitleri ilk bakışta dolabın içinde ne olduğunu görebilme imkanı veriyor. Bu düzenleyiciler dolap içinde hem şık hem de düzenli bir görünüm sunuyor. Buzdolabı düzenleyici sepet çeşitleri kullanmak yalnızca dolap düzeni açısından değil gıda sağlığı açısından da önem taşıyor. Pek çok insan hem sebzeyi hem de meyveyi buzdolabındaki sebzelik bölümünde bir arada saklıyor. Ancak bazı meyveler etilen gazı üretiyor ve bu gaz, sebzelerde olgunlaşma hormonu etkisi yapıyor. Bu da sebzelerin vaktinden önce olgunlaşmasına ve çürümesine neden oluyor. Sebze ve meyvelerin birbirine temas etmemesi için torbalara koyup bağlamak ise gıdaların nefes almamasına ve çabuk bozulmasına sebep oluyor. Düzenleyiciler kullanarak gıdaların birbiriyle temas etmesinin önüne geçebilir ve delikli sepetlerle ürünlerin nefes almasına yardımcı olarak daha uzun süre tazeliğini kaybetmeden muhafaza edebilirsiniz.

Buzdolabı çekmece düzenleyici ürünler, genel olarak dolapların iç hacmine, raf boyutuna ve uzunluğuna göre tasarlanıyor. Dolabınızın raf hacmini ve uzunluğunu dikkate alarak dolap içi düzenleyici çeşitlerinin hangi modelinden kaç adet almanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Geniş hacimli buzdolabı içi sebze ve meyve düzenleyici çeşitleri daha büyük boyutlarda oluyor. Hem hacim olarak hem de uzunluk olarak daha büyük olan bu düzenleyicileri geniş hacimli buzdolaplarının içine rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Büyük buzdolabı sepetleri, domates gibi mevsiminde çok alınan sebzeleri saklamak için uygun bir seçim olarak öne çıkıyor. Düzenleyici sepetler tekli olarak satıldığı gibi dörtlü olarak da satışa sunuluyor. Büyük düzenleyicileri geniş hacimli dolap içlerinde tercih ederek sebze ve meyvelerinizi düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Buzdolabı Düzenleyici Çeşitleri

Dikey sebze ve meyve düzenleyicilerin yanı sıra yatay düzenleyiciler de bulunuyor. Yatay dolap içi düzenleyiciler özellikle salça ve turşu kavanozlarının buzdolabı içinde derli toplu görünmesine yardımcı oluyor. Yatay düzenleyiciler ayrıca kahvaltılık ürünleri muhafaza etmek için de kullanılıyor. Bu düzenleyicilerde bal ve reçel kavanozlarını, kahvaltılık yağ karışımlarını ve peynir paketlerini saklayarak kavanozlardan dolaba gıdaların bulaşmasını engelleyebilirsiniz. Özellikle kahvaltı sonrası dolaba aceleyle konan reçel kavanozları zaman zaman buzdolabı rafına akarak dolapta çıkması zor kirlere neden olabiliyor. Yatay buzdolabı içi raf düzenleyici çeşitleri ise buzdolabı raflarının temiz ve düzenli kalmasını sağlıyor. Yemeklerin yanında tüketilen ketçap, mayonez gibi soslar ile salata soslarını da bir raf düzenlici ile dolabınızda düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Buzdolabı raf düzenleyici çeşitleri aynı zamanda pratik bir kullanım da sunuyor. Yemek yapımı aşamasında kullanılan salça ve soslar bir yatay düzenleyicide organize edildiğinde yemek yaparken ihtiyaç olan her şeyin bulunduğu düzenleyici kutusunu almak ve iş bittiğinde koymak pratik bir kullanım sağlıyor.

Buzdolabı düzenleyici raf modelleri de buzdolabı dolap içi düzenleyici çeşitleri arasında yer alıyor. Düzenleyici raflar, buzdolabı rafına takılarak düzenlemek için ek alan sağlıyor. Birbirine geçmeli şişe rafları buzdolabındaki düzensizliği önlüyor. Şişeler, buzdolabında çok yer kaplayarak dolap içinde bir karmaşa oluşmasına neden oluyor. Buzdolabı kapaklarında bulunan şişe rafı genellikle açılmış yarım süt ve meyve suyu kutuları ile dolduğundan su, soda ve gazlı içecek şişelerine yer kalmıyor. Buzdolabı içi şişe düzenleyici, buzdolabı rafına geçerek ek bir raf oluşturuyor ve şişer bu raflarda güvenle muhafaza edilebiliyor. Üstelik şişeleri koyduktan sonra rafın altında kalan buzdolabı rafında gıdaları saklamak için yer kalıyor. Şişe düzenleyiciler buzdolabı içinde yerden tasarruf ederken buzdolabında düzenli bir görünüm sağlıyor. Bu düzenleyiciler, şişelerin dolap içinde birbiri üzerine gelmesini, kırılmasını engelliyor ve dolap içinde şişelere pratik bir şekilde ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Sebzeleri buzdolabı düzenleyici raflarda saklamak için iç hacmi geniş rafları tercih edebilirsiniz. Her gün tüketilen ve el altında olması gereken salata malzemeleri ile meyveler buzdolabı rafına takabilecek sürgülü çekmecelere koymak pratik bir kullanım sağlıyor. Bu çekmeceler, buzdolabı içindeki ölü alanları işlevsel bir şekilde kullanmaya yardımcı oluyor. Herhangi bir kapağı bulunmayan dolap içi rafa takılan çekmecelerde dolabın rafı kapak işlevi görüyor.

Buzdolabı içine takılan portatif raflar için herhangi bir montaj işlemi gerekmiyor. Bu raflar oldukça basit bir şekilde buzdolabı rafına takılıyor. Sürgülü tasarımlarıyla kolaylıkla açılıp kapanabiliyor. Küçük, tek kullanımlık soslar, pasta ve hamur işi malzemelerini düzenli bir şekilde saklamak için daha küçük boyutlara sahip olan portatif raflardan bir kaç tane tercih ederek buzdolabı raflarına asabilirsiniz. Modern tasarıma sahip bu rafların renkli ve şeffaf çeşitleri bulunuyor. Buzdolabındaki karmaşaya son veren bu raflar fonksiyonel kullanımlarının yanı sıra estetik bir görünüm de sunuyor.

İlaç ve Yumurta İçin Kapaklı Düzenleyiciler

Buzdolabı düzenleyici kapaklı çeşitleri tercih ederek ilaç ve yumurta gibi kapaklı kaplarda saklanması daha uygun olan ürünleri buzdolabınızda muhafaza edebilirsiniz. Genellikle çocuklu evlerde, buzdolabında saklanması tavsiye edilen ilaçların kapaklı kutularda saklanması büyük önem taşıyor. Tıpkı ilaçlar gibi yumurtaların da buzdolabında saklanma koşullarına dikkat etmek gerekiyor. Özellikle salmonella gibi zararlı bakterilerden korunmak için yumurtanın kapalı bir kutuda saklanması gerekiyor. Yumurtaları açık yumurtalıklarda saklamak ya da üzeri açık bir şekilde bir kasede saklamak yumurtanın kabuğunda bakteri varsa bu bakterilerin çapraz bulaşma ile yumurtanın yanındaki gıdalara bulaşmasına neden olabiliyor. Çapraz bulaşma riskinin ortadan kalkması için yumurtanın kapaklı kutularda ya da plastik yumurta saklama kutularında saklanması gerekiyor. Tıpkı yumurta gibi çiğ et de çapraz bulaşma riski taşıyan gıdalar arasında yer alıyor. Bu yüzden bulaşma riskini önlemek için çiğ eti de yumurta gibi kapaklı kutularda saklamak gerekiyor. Sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş şarküteri ürünleri üzeri açık olduğunda kuruyup yenemeyecek bir hale geliyor. Üstelik bu ürünler üzerleri açık olarak buzdolabında tutulduğunda, içerdikleri aroma vericilerin kokusu dolapta farklı yiyeceklere sinip kötü bir koku oluşturuyor. Bu tür durumların önüne geçmek için şarküteri ürünlerini buzdolabında kapaklı düzenleyiciler içerisinde saklamak önem taşıyor.

Kapaklı buzdolabı düzenleyicileri ayrıca kereviz gibi kendine özgü kokusu bulunan sebzeleri muhafaza etmek için de kullanabilirsiniz. Bu düzenleyiciler, üzeri kapalı olmadığında buruşan ve sararan maydanoz gibi sebzeleri saklamak için de uygun bir seçim olarak öne çıkıyor. Buzdolabının sebze çekmecesinde daha fazla sebze ve meyveye yer kalmadığında da kapaklı düzenleyicilerden yararlanabilirsiniz.

Düzenli ve Pratik Bir Kullanım Sunuyor

Buzdolabı düzenleyicileri kullanmak dolabı düzenlemenin yanı sıra dolapta aranılan ürünleri de bulmayı kolaylaştırıyor. Küçük düzenleyici sepetler kullanarak yiyeceklerinizi kategorilere ayırabilirsiniz. Bu işlem hem dolabın daha düzenli görünmesini hem de uzun süre dolap içinin dağılmadan düzenli kalmasını sağlıyor.

Buzdolabında en çok kargaşaya sebep olan ürünler arasında kutu içecekler yer alıyor. Bu kutu içecekleri yan yana koymak ya da yan yatırıp üst üste koymak dolapta çok fazla alan kaplıyor. Ayrıca kutular dolaptan yiyecek ve içecek alırken dağılıp yere düşebiliyor. Bu gibi durumların önüne geçmek için kutu içecekler için tasarlanmış organizer ürünler tercih edebilir ya da geniş bir düzenleyici kutu alarak kutu içeceklerin bir arada, dağılmadan kalmasını sağlayabilirsiniz. Konserve ve içecek kutuları buzdolabında düzenli bir şekilde saklamak için özel olarak tasarlanmış döner stantları da kullanabilirsiniz. Dönebilen bu düzenleyiciler, istenilen içeceğe ya da konserve kutusuna zahmetsizce ulaşmayı sağlıyor.

Saplı buzdolabı düzenleyici modelleri düzenleyiciyi dolaba koyup çıkarırken ergonomik bir kullanım sağlıyor. Ahşap saplı düzenleyiciler, şık görünümleriyle buzdolabı içindeki düzene estetik bir görünüm kazandırıyor. Saplı düzenleyicilerinin çok bölmeli sepet modelleri ise farklı kategorilerdeki ürünleri birlikte muhafaza etmeyi saplıyor. Saplı ve bölmeli bir düzenleyiciyi meyve sepeti olarak kullanabilir ya da salata için gereken malzemelerin yer aldığı bir salata hazırlık sepeti olarak kullanabilirsiniz. Düzenleyiciler yardımıyla buzdolabındaki ürünleri kategorilere ayırmak ürünlerin dolapta unutulmasının ve israf olmasının da önüne geçiyor.

Buzdolabı Düzenleyicileri ile Rengarenk ya da Sade Bir Görünüm

Dolap içi düzenleyicileri dolabınızın temiz ve düzenli görünmesinin yanı sıra renkli bir görünüm için de tercih edebilirsiniz. Pembe, mavi, yeşil gibi farklı renkler tercih ederek buzdolabınızın içinde rengarenk bir görünüm elde edebilirsiniz. Sade bir görünüm için şeffaf buzdolabı düzenleyici çeşitlerini tercih ederek, düzenleyicilerin buzdolabının birer parçasıymış gibi durduğu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Buzdolabında düzen sağlamak için tercih edebileceğiniz buzdolabı düzenleyici fiyatları düzenleyicinin adedine, hacmine ve üretildiği malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Dörtlü, ikili ve tekli düzenleyici modelleri arasında dolabınız için en uygun seçimi yapabilirsiniz. Sebze çekmecesi için sahip olunan buzdolabı çekmecesi dikkate alınarak genellikle üçlü ya da dörtlü organizer çeşitleri tercih ediliyor. Kapaklı yumurta düzenleyiciler genellikle on iki, yirmi dört ya da otuz yumurta kapasiteli oluyor. Haftalık ya da aylık yumurta tüketiminizi dikkate alarak en uygun düzenleyici seçimini yapabilirsiniz.

Buzdolabı düzenleyicileri dolabı gıdaların akmasından ya da çürümesinden kaynaklanan kirlerden koruyor. Bununla birlikte düzenleyicilerin temizliği de oldukça kolay. Dolaptan çıkardığınız düzenleyicileri su ve deterjanla kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Bazı düzenleyiciler bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğe sahiptir. Buzdolabı üreticileri tarafından buzdolabı raf ve yüzeylerinde deterjan ve sert sünger kullanılması önerilmiyor. Buzdolabı içi deterjanla temizlendiğinde durulamak zor olabiliyor ve buzdolabında deterjan kokusu kalabiliyor. Bu da sağlıksız bir kullanım oluyor. Ev ve iş yerlerinde aktif olarak kullanılan buzdolaplarının meyve ve sebzelerle kirlenmesi, çeşitli yemeklerin raflara akması ve kavanozlardaki gıdaların raflara dökülmesi gibi nedenlerle kirlenmesi ise kaçınılmaz oluyor. Buzdolabı içindeki soğuğun da etkisiyle gıdalar dolap içinde donup katılaşıyor ve bu da dolap temizliğini daha da zor bir hale getiriyor. Bu tip kirleri deterjansız temizlemek ise oldukça zorlayıcı oluyor. Buzdolabını tamamen tamamen doğal ürünlerle temizlemek gerektiğinden buzdolabı düzenleyiciler kullanarak buzdolabınızın kirlenmesinin önüne geçebilirsiniz.

Gıdaları Saklamak İçin Sağlıklı ve Güvenilir

Dışarıdan gelen gıdalarla evde pişen gıdaların bir arada bulunduğu buzdolapları çok hızlı bir şekilde kirlenip dağılabiliyor. Dışarıda pek çok kişinin elinin değdiği domatesleri yıkamadan peynirin yanına koymak aslında hijyen kurallarına pek de uygun olmuyor. Özellikle yıkamadan dolaba koyulması gereken sebzelerin diğer gıdalarla temasını engellemek için düzenleyicileri kullanmakoldukça kullanışlı bir çözüm yaratıyor. Artan yemeklerin konulduğu kaseler ile önceki günden kalan çorba tencerelerinin de konulduğu buzdolaplarında pazardan yeni gelen yiyeceklere yer bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. Geniş hacimli buzdolabı içi sebze meyve düzenleyici de mevcut. Bu düzenleyiciler geniş alanlar için kullanım kolaylığı sağladığı için büyük buzdolaplarında rahatlıkla tercih edilebiliyor.

Buzdolabı düzenleyiciler ile sebzeler ve meyveler düzenli bir şekilde konulabiliyor ve bu da dolap içinde yaşanan sıkışıklığın önüne geçiyor. Sıkışık buzdolaplarından bir yiyecek ya da içecek almak için başka yiyecek ve içecekleri çıkarmak gerekebiliyor. Bu işi yaparken zaman zaman alınan yiyecek düşürülebiliyor veya dolabın içine dökülebiliyor. Bu da istenmeyen mutfak kazalarının oluşmasına neden oluyor. Ayrıca tıka basa dolu ve düzensiz dolaplarda kahvaltıdan kalan peynir, yenmemiş yarım elma, önceki günden kalan bir kase yemek unutulabiliyor. Unutulan gıdalar zamanla tazeliğini kaybedip israf oluyor ve dolap içinde kötü bir koku oluşmasına neden oluyor. Dolabın içerisinde derli toplu ve düzenli bir görünüm elde etmek, daha hijyenik ve estetik bir buzdolabı görünümüne sahip olmak için düzenleyicilerden yardım alabilirsiniz. Buzdolabı yanı düzenleyici kullanarak mutfakta aktif olarak kullandığınız buzdolabı poşeti, alimünyum folyo, streç film ve pişirme kağıdı gibi ürünleri saklayabilirsiniz.

Gıdaları temasa uygun olmayan poşetlere koymaktansa BPA içermeyen ve gıda ile teması uygun, 1. sınıf plastikten üretilmiş düzenleyicilere koymak daha sağlıklı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Plastik düzenleyicilerin dışında ayrıca metal ve çelik gibi farklı malzemelerden üretilmiş düzenleyici çeşitleri de bulunuyor. Buzdolabınızı düzenlemekte ve temiz tutmakta zorlanıyorsanız, birbirinden farklı model ve boyuta sahip buzdolabı düzenleyici çeşitlerini inceleyebilir, Mihel Home'un avantajlı fiyatlarıyla hemen sahip olabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR