setLogger(new CurlLogger()); $events = array(); $user_data_0 = (new UserData()) ->setEmails(array("7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068")) ->setPhones(array()) ->setFirstNames(array()) ->setCities(array()) ->setCountryCodes(array()) ->setExternalIds(array()); $custom_data_0 = (new CustomData()) ->setValue(142.52) ->setCurrency("TRY"); $event_0 = (new Event()) ->setEventName("ViewContent") ->setEventTime(1671473050) ->setUserData($user_data_0) ->setCustomData($custom_data_0) ->setActionSource("website"); array_push($events, $event_0); $request = (new EventRequest($pixel_id)) ->setEvents($events); $request->execute();

Mutfak Saklama Kabı: Yiyeceklerinizin Daha Uzun Süre Taze Kalmasını Sağlayın

Mutfak Saklama Kabı: Yiyeceklerinizin Daha Uzun Süre Taze Kalmasını Sağlayın

 

Mutfak saklama kabı, günlük hayatta en çok kullanılan ürünlerden biridir. Yiyecekleri saklamak ve korumak için kullanılan bu kabın pek çok farklı modeli ve boyutu vardır. Mutfak saklama kabı kullanmanın birçok faydası vardır. İşte bu faydalardan bazıları:

Yiyeceklerinizin Daha Uzun Süre Taze Kalmasını Sağlayın

Mutfak saklama kabı, yiyeceklerinizi daha uzun süre taze tutmanızı sağlar. Özellikle meyve, sebze, peynir, et gibi yiyeceklerin kısa sürede bozulmasını önler. Ayrıca saklama kabı, yiyeceklerin taze aromalarını korur ve çevresel faktörlerin (hava, nem, koku) yiyeceklere zarar vermesini engeller.

Daha Hijyenik Yiyecek Saklama

Mutfak saklama kabı, yiyecekleri daha hijyenik bir şekilde saklamanızı sağlar. Kapaklı olan modeller, yiyeceklerinize toz, böcek ve diğer dış etkenlerden korunmasını sağlar. Ayrıca saklama kabı, yiyeceklerinizi diğer yiyeceklerden veya kokulu ürünlerden de korur.

Daha Düzenli Mutfak

Mutfak saklama kabı, mutfakta daha düzenli bir ortam yaratmanıza yardımcı olur. Yiyecekleri farklı boyutlarda saklama kabı içinde düzenleyerek, mutfakta düzeni sağlarsınız. Ayrıca mutfakta çöp, çöp poşeti veya yiyecek artıklarını saklamak için de kullanabileceğiniz modeller vardır.

Sonuç olarak, mutfak saklama kabı, yiyeceklerinizi daha hijyenik, daha düzenli ve daha uzun süre taze tutmanızı sağlar. Farklı boyut ve modelleri ile evinizdeki mutfak düzenini sağlamak için ideal bir araçtır.

Saklama kaplarının öncüsü olan Mihel Home'dan alışveriş yapmak için  buraya tıklayınız

Etiketler: blog
Nisan 29, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR